عکس کاور مرگ ایزاک بارو ریاضیدان و خداشناس انگلیسی
b1
خانه » مرگ ایزاک بارو ریاضیدان و خداشناس انگلیسی

مرگ ایزاک بارو ریاضیدان و خداشناس انگلیسی

b3

عکس کاور مرگ ایزاک بارو ریاضیدان و خداشناس انگلیسی

۴ می سال ۱۶۷۷ میلادی درست ۳۳۸ سال پیش در چنین روزی ایزاک بارو - ریاضیدان و خداشناس مسیحی در شهر لندن دیده از جهان فروبست. وی یکی از بزرگترین ریاضیدانان عصر خود بود و پایه و اساس علم حساب دیفرانسیل و انتگرال را پی‌ریزی کرد. ایزاک نیوتن دانشمند بزرگ از شاگردان وی بوده است.

ایزاک بارو در اکتبر سال ۱۶۳۰ میلادی در لندن متولد شد. ایزاک زمانیکه ۴ سال داشت مادرش را به خاطر بیماری از دست داد و سپس پدرش او را نزد پدربزرگش فرستاد تا نزد ایشان پرورش یابد. ایزاک تحصیلات خود را در مدرسه چارترهاوس آغاز کرد و سپس به مدرسه فلستد رفت. در آنجا ایزاک به فراگیری زبان یونانی، زبان لاتین و منطق پرداخت و خود را برای ورود به دانشگاه آماده کرد. سپس وارد کالج ترینیتی در کمبریج شد و در این دانشگاه به شدت به تحصیل پرداخت و با تلاش فراوان توانست به عنوان دانشجوی ممتاز در سال ۱۶۴۸ فارغ التحصیل شود. ایزاک بارو تحصیلات خود را ادامه داد و فوق لیسانسش را در سال ۱۶۵۲ از دانشگاه کمبریج دریافت کرد. بعد از فارغ التحصیلی چند سالی را در کالج دانشگاه باقی ماند و حتی به وی پیشنهاد استادی زبان یونانی در دانشگاه داده شد اما وی این پیشنهاد را نپذیرفت و ترجیح داد به سفر خارج از کشور بپردازد و بدین ترتیب چهار سال بعد را در کشورهای ایتالیا، فرانسه و عثمانی سپری کرد.

ایزاک بارو بعد از سفرهای زیاد و ماجراجویی‌های فراوان سرانجام سال ۱۶۵۹ به انگلستان بازگشت. بعد از بازگشت به انگلستان به عنوان استاد مذاهب یونانی در دانشگاه کمبریج مشغول به کار شد، سال ۱۶۶۲ به خاطر مهارت بالا در ریاضیات به عنوان استاد علم هندسه در کالج گرشهام مشغول به تدریس شد و سال ۱۶۶۳ به عنوان اولین نامزد کرسی ریاضیات لوکاسی دانشگاه کمبریج انتخاب شد. کرسی ریاضیات لوکاسین نام یک کرسی معروف علمی در جهان است. این کرسی در سال ۱۶۶۳ به وسیلهٔ هنری لوکاس در دانشگاه کمبریج انگلستان بنا نهاده شد. ایزاک بارو تا سال ۱۶۶۹ این کرسی را در اختیار داشت و بعد از آن نوبت به ایزاک نیوتن رسید تا ریاست این کرسی را برعهده بگیرد. در این دوران ایزاک بارو دستاوردهای مهم خود را منتشر کرد و به تربیت افرادی نظیر ایزاک نیوتن پرداخت که به شدت تحت تأثیر وی قرار داشت.

ایزاک بارو نخست دستاوردهای مهم خود را در هندسه منتشر کرد و زیربنای نظریه حساب دیفرانسیل و انتگرال را پی ریزی کرد و در ادامه دانش خود را در فیزیک نور منتشر کرد که آن نیز زیربنایی بود برای گسترش علم فیزیک نور. ایزاک بارو که استاد ایزاک نیوتن بود در سال ۱۶۶۹ از کرسی‌های استادی خود استعفا داد و ایزاک نیوتن را به عنوان جانشین خود پیشنهاد و از وی حمایت کرد. بعد از آن ایزاک بارو بیشتر زمان خود را صرف ساخت و توسعه کتابخانه دانشگاه کرد و تا پایان عمر در آنجا باقی ماند.

ایزاک بارو ریاضیدان برجسته انگلیسی سرانجام در تاریخ ۴ می سال ۱۶۷۷ در سن ۴۶ سالگی دیده از جهان فروبست.

منبع فارسیزومیت

منبع خارجیWikipedia

سهیلا شی

سهیلا سهرابی

عاشق انیمه، کی پاپ، فانتزی، کتابای علمی تخیلی، کپتن آمریکا می باشم :دی

b2
15 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments
Mehdi
Mehdi
۲۵ دی ۱۳۹۹ ۱۲:۲۸

این حدیث رو لطفا با دقت بخوانید « سپاس خداوندی را که سخنوران از ستودن او عاجزند و حسابگران از شمارش نعمت های او ناتوان ، و تلاشگران از ادای حق او درمانده اند . خدایی که افکار ژرف اندیش ، ذات او را درک نمی کنند و دست غواصان دریای علوم به آن نخواهد رسید پروردگاری که برای صفات او حد و مرزی وجود ندارد و تعریف کاملی از آن نمی توان داشت برای خداوند وقت معینی وجود ندارد او مخلوقات را با قدرت خویش آفرید و به رحمت خویش باد ها را به حرکت درآورد و به وسیله… بیشتر بخوانید »

آرمان
آرمان
۲۵ دی ۱۳۹۹ ۱۵:۴۲
Reply to  Mehdi

متاسفانه شما هم مثل اون ارمان که فکر می‌کنه فقط اسم خودش ارمانه و اینجا هم سایت باباشه که میگه با اسم من کامنت نزار دچار توهمی . زمان پیامبر و نوادگانش زمان قرون وسطایی نبوده همون‌طور که تمام مطالب علمی داخل قرآن چه درست و چه نادرست از دانشمندان و فیلسوفان یونانی و …..گرفته شده و ثابت هم شده . و حالا شما ثابت کن همین اراجیفی که بالا گفتی رو امام علی گفته اصلا یه سخن یا حدیثی که به اسمش زدن رو ثابت کن که خودش گفته و بعد ها به اسمش نزدن طرفدارانش . اگه تونستی… بیشتر بخوانید »

Mehdi
Mehdi
۲۵ دی ۱۳۹۹ ۱۹:۳۰
Reply to  آرمان

منبع حدیث کتاب نهج البلاغه هست که توسط سید رضی قرن ها پیش نوشته شده و از سندیت و اعتبار بالایی هم در بین مورخین برخوردار هست و اگر می گویید از کجا معلوم این جمله مربوط به امام علی باشد اولا سید رضی در زمانه ای زندگی می کرده که هنوز موضوع علمی بالا کشف نشده بود و دوما منبع این احادیث به دست کارشناس ها و مورخین تائید شده در ضمن احادیث دیگری از حضرت علی حضرت محمد و سایر ائمه که بار معنایی یکسانی با احادیث بالا دارند نیز در کتاب های قدیمی تر وجود دارد 2… بیشتر بخوانید »

Mehdi
Mehdi
۲۵ دی ۱۳۹۹ ۲۰:۱۸
Reply to  Mehdi

بعضی از برنامه های تلویزیونی واقعا مسخرست ولی سه شنبه ها برنامه سمت خدا شبکه سه از ساعت 13:15 تا 14:00 به تاریخ تحلیلی صدر اسلام می پردازه فکر می کنم به مباحث مورد علاقه ات بخوره
تو که مثل من احمق نیستی یه وقت شستشوی مغزیت بدن پس نترس یکبار نگاه کن

خداحافظ دانشمند سترگ و فرهیخته آینده پروفسور آرمان بزرگ
همه کف بزنید هوراااا

Mehdi
Mehdi
۲۵ دی ۱۳۹۹ ۲۱:۱۴
Reply to  Mehdi

گفتند که شش جهت همه نور خداست
فریاد ز حلق خاست که آن نور کجاست
بیگانه نظر کرد به هرسو چپ و راست
گفتند دمی نظر کن بی چپ و راست
مولوی ، غزلیات شمس ، رباعی 392
پ ن : برو تو کتابو نگاه کن یه وقت سرتو کلاه نذاشته باشم البته اگه واقعا برات مهمه دادا

آرمان
آرمان
۲۵ دی ۱۳۹۹ ۰۰:۱۶

مهدی جان باهات موافقم خدا و شیطان رو که از بچگی تو مغز ما کردن حقیقت نداره .

Mehdi
Mehdi
۲۵ دی ۱۳۹۹ ۰۱:۰۲
Reply to  آرمان

تعریف تو از خدا و شیطان چیه ؟؟
پیشنهاد میکنم در مورد دلایل اثبات وجود خدا و همینطوری قضیه خدای اسپینوزا و غیر شخصی تحقیق کنی
یک سوال اینکه توی این دنیا تو تنها باشی تورو آزار نمیده!

Mehdi
Mehdi
۲۴ دی ۱۳۹۹ ۱۶:۲۲

خدا و شیطان وجود داره ولی اون چیزی نیستند که بچگی بهمون میگفتند

آرمان
آرمان
۲۵ دی ۱۳۹۹ ۰۰:۱۸
Reply to  Mehdi

اینجا رو باهات موافق نیستم چون هیچ نوع خدا و شیطانی وجود نداره

Mehdi
Mehdi
۲۵ دی ۱۳۹۹ ۰۱:۰۰
Reply to  آرمان

دلیل ؟؟

Mehdi
Mehdi
۲۵ دی ۱۳۹۹ ۰۱:۵۱
Reply to  Mehdi

مثلا خدایی که در دین اسلام تعریف میشه با خدایی که در مسیحیت تعریف میشه 180 درجه تفاوت داره
تفاوت این دو تا رو میدونی ؟

آرمان
آرمان
۲۵ دی ۱۳۹۹ ۰۱:۴۹
Reply to  آرمان

لطفا با اسم من نظر نده

علیرضا
علیرضا
۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۱:۵۹
Reply to  آرمان

به جای چرت و پرت های زئوس یکم تحقیق و اندیشه کنید زئوس میاد برای کسانی که از اطلاعات تاریخی پایینی یا درک معمولی و خامی دارند استفاده می کنه و حرفش رو به کرسی میشونه و یکی از مغالطات رایجش هم مغلطه پهلوان پنبه هست یعنی اول میاد از اون چیزی که میخواد ازش انتقاد کنه یه تعریف ضعیف و آبکی میسازه بعد با پیدا کردن نقاط تناقضش ردش میکنه خب منم باشم یه تعریف ضعیف و سطحی رو قبول نمیکنم یه داستانی هست یه روز روباهه میخواد به حیوانات جنگل ثابت کنه از شیر قوی تره وقتی شیر… بیشتر بخوانید »

Mehdi
Mehdi
۲۴ دی ۱۳۹۹ ۰۱:۵۷

مقاله جالبی بود خسته نباشی دلاور wink

Mehdi
Mehdi
۲۴ دی ۱۳۹۹ ۰۱:۵۶

خدا و شیطان چیزی نیست که از بچگی کردن تو مغزمون

b1