در چنین روزی یعنی ۲۹ مارچ سال ۱۹۴۱، ژوزف هوتون تیلور - اختر فیزیکدان سرشناس آمریکایی متولد شد. شهرت این دانشمند بزرگ به خاطر کشف تپ اختر است که به همین خاطر نیز در سال ۱۹۹۳ جایزه نوبل فیزیک به ایشان تعلق گرفته است.
ژوزف در ایالت فیلادلفیا متولد شد. در دوران دبستان و دبیرستان به شدت در درس ریاضیات ضعیف بود و تقریباً در اکثر امتحانات نمیتوانست نمرهٔ قبولی در درس ریاضیات را کسب کند و به همین خاطر نیز پدر و مادر وی تصور میکردند که وی قادر به ورود به دانشگاه نیست. با وجود سختی فراوان سرانجام ژوزف توانست دوره دبیرستان را با موفقیت به پایان برساند و سپس وارد کالج هاورفورد شد و مدرک کارشناسی خود را از این کالج در سال ۱۹۶۳ دریافت کرد.
ژوزف به شدت به ستاره شناسی علاقهمند بود و تصمیم گرفت تا ادامهٔ تحصیلات خود را در رشتهٔ ستارهشناسی ادامه دهد و در سال ۱۹۶۸ توانست دکترای خود را در رشتهٔ ستارهشناسی و نجوم از دانشگاه هاروارد دریافت کرد. مهمترین دستاورد علمی دکتر ژوزف هوتون تیلور به کشف تپ اخترها باز میگردد که همین کشف باعث انتخاب وی به عنوان برنده جایزهٔ نوبل در سال ۱۹۹۳ شد. تپ اخترها ستارههای نوترونی چرخانی هستند که با سرعت بسیار زیادی دوران میکنند و پالسهای مداومی از انرژی تابشی به همراه خطوط میدان مغناطیسی قوی را از خود منتشر میکنند. برخی از تپاخترها نیز پرتوهای ایکس تابش میکنند. ستارههای نوترونی در حقیقت بقایای هستهٔ ستارهٔ منفجر شدهای هستند که حجم کوچک و چگالی بسیار بالایی دارند. برای نمونه تپاختری به قطر ۲۰ کیلومتر ۱٫۵ برابر جرم خورشید را در خود جای داده است. تپ اخترها هنگام تولد دمایی در حدود چند میلیون درجه سلسیوس دارند و بلافاصله شروع به سرد شدن میکنند. نحوه و سرعت سرد شدن نیز به مواد تشکیل دهنده و چگالی آنها بستگی دارد.
کشف دکتر ژوزف هوتون تیلور تأثیر بسیار مهمی در مطالعه نیروی گرانش داشت و مسیرهای تحقیقاتی بسیاری را برای مطالعه بیشتر نیروی گرانش باز کرد.
آخرین دیدگاهها