شماره 5 فرانسه
b1
خانه » ۱۰ تا از برترین نیروهای هوایی جهان!

۱۰ تا از برترین نیروهای هوایی جهان!

b3

نیروی هوایی در هر کشور به عنوان یکی از مهمترین ۳ شاخه از سازمان‌های نظامی است. در بسیاری از نبردها، نیروی هوایی به عنوان تعیین کننده نتیجه نهایی نبرد شناخته می‌شود. در جریان جنگ تحمیلی، نیروی هوایی ایران که در آن زمان از جمله نیروهای هوایی برتر در جهان به شمار می‌رفت، آماده تحویل جنگنده‌های F-16 بود که متاسفانه محقق نشد. ایران با ۳ جنگندهٔ مدرن F-14، F-4 و F-5 تا پایان جنگ در برابر ارتش چند ملیتی عراق ایستادگی کرد. کمبود تیرهای موشک، قطعات یدکی و مشکلات فنی نیز دلیرمردان نیروی هوایی را از پرواز بر فراز دشمنان منصرف نکرد. درحالی‌که عراق از سوی چندین کشور آسیایی، عرب و حتی متحدان غربی خود به تجهیز نیروی هوایی می‌پرداخت، ایران تنها با ۳ جنگنده آمریکایی بارها نبرد را به سود خود به پایان رساند. پس از حمله ارتش عراق، تیز پروازان هلیکوپترهای کبری نیز بلای جان ستون‌های زرهی در مرزهای غرب و جنوب بودند. در این فرصت زمانی به دست آمده نیروهای نظامی داخلی خود را برای نبرد سازماندهی کردند. به دلیل تحریم و شرایط سیاسی کشور ایران با یک نیروی هوایی متوسط به نسبت بسیاری از کشورها فعالیت می‌کند که امیدواریم این مسئله به زودی برطرف گردد.

در این مطلب به معرفی ۱۰ نیروی هوایی برتر جهان از دیدگاه مجموعه Strongestinworld خواهیم پرداخت. این انتخاب بر اساس جنگنده‌های موجود در نیروی‌های هوایی مورد نظر، کمیت، هلیکوپتر، نبردهای انجام شده، تعداد و کیفیت پرسنل و تجهیزات است. برای یک زنگ تفریح جذاب با ما همراه باشید.

10- ژاپن

شماره 10 ژاپن

پس از شکست ژاپن در جنگ جهانی دوم، نیروی هوایی این کشور در سال ۱۹۵۴ مجدداً شکل گرفت. این نیرو تحت عنوان JASDF شناخته می‌شود. وظیفه اصلی نیروی هوایی ژاپن حفاظت از مرزهای جغرافیایی در برابر نفوذ، جلوگیری از عملیات تروریستی و کمک به درگیری‌های بین‌المللی است. ژاپن کشوری است که در آب‌های اقیانوسی قرار دارد و نیروی هوایی به مظنور بازدارندگی دشمن یک الویت استراتژیک برای آن به شمار می‌رود. آمریکا و ژاپن مدت‌های زیادی است که دست دوستی به یکدیگر داده و از جمله متحدان یکدیگر شناخته می‌شوند؛ ایالات متحده کمک‌های شایانی را در زمینه تولید جنگنده به این کشور کرده است. ۵۰۳۲۴ پرسنل در نیروی هوایی این کشور فعالیت دارند. نیروی هوایی این کشور دارای ۵۲ هواپیمای نظامی حمل‌ونقل و ۵۲ هلیکوپتر نجات و حمل نقل نظامی است.

در بخش ترابری حمل‌ونقل هوایی - بوئینگ ۷۶۷، بوئینگ ۷۴۷-۴۰۰، کاوازاکی C-1، لاکهید C-130 هرکولس در این نیرو فعالیت دارند.

نیروی هوایی ژاپن به جنگنده‌های Mitsubishi F-15J, McDonnell Douglas F-4 Phantom II, Mitsubishi F-2, Lockheed Martin F-35 Lightning II مجهز شده‌است. این کشور از جمله دریافت کنندگان F-35 است.

در زمینه جت‌های آموزشی نیز این کشور هواگردهای Kawasaki T-4, Mitsubishi F-15J, Fuji T-7, Hawker 400 را در اختیار دارد. نیروی هوایی ژاپن به دلیل پرسنل متعهد و سرعت عمل بالا نیز معروف است.

9- استرالیا

شماره 9 استرالیا

استرالیا کشوری است که در ۲۵ سال گذشته به طور آرام و پیوسته در حال تجهیز نیروی هوایی خود بوده است. نیروی هوایی سلطنتی استرالیا (Royal Australian Air Force، اختصار:RAAF) نیروی هوایی استرالیا است که از لحاظ قدمت دومین نیروی هوایی جهان به‌شمار می‌رود. این نیرو در مارس ۱۹۲۱ مستقل شد. نیروی هوایی استرالیا در جنگ‌هایی همچون دو جنگ جهانی، جنگ کره، جنگ ویتنام و جنگ دوم خلیج فارس شرکت داشته است. شعار این نیرو جمله‌ای به زبان لاتین (Per Ardua ad Astra) و به معنی (جنگ در میان ستارگان) است. از مجموع ۲۷۵ هواپیمای نظامی این نیرو، ۹۵ جنگنده مدرن آماده به درگیری وجود دارد. ۳۶ هواپیمای حمل‌ونقل، ۱۰۶ هواپیمای آموزشی، حداقل ۴ هواگرد جنگی بدون سرنشین پیشرفته و ۱۵ پایگاه در سراسر کشور از جمله موارد کمی این نیرو است. این کشور دارای ۶ فروند هواپیمای Boeing 737 AEW&C به منظور جنگ الکترونیک است. هواپیماهای ترابری نظامی آن نیز Lockheed Martin C-130J Super Hercules هستند. برترین جت‌های جنگنده این نیرو که به زودی به آن تحویل خواهد شد نیز F-35 Lightning II ها خواهند بود. جنگنده‌های سوپر هورنت نیز هم‌چنان در اختیار این نیرو قرار دارند. استرالیا از جمله هم پیمانان در جنگ‌های هوایی علیه داعش بود. استرالیا از جمله به کارگیرندگان F-111 بود.

8- هند

شماره 8 هند

هند درحال‌حاضر کشور آرامی به حساب می‌آید اما همواره مستعد جنگ‌های سنگین بوده است. در ژوئیه ۲۰۱۳ هند از اولین ناو هواپیمابر ساخت این کشور پرده‌برداری کرد. این ناو هواپیمابر که به گفته وزیر دفاع کشور هند یک افتخار ملی در طراحی و ساخت صنایع جنگی است، با ۴۷۵۰۰ تن وزن و ۲۶۰ متر طول اولین ناو هواپیمابر ساخت این کشور است. کشور هند توانست پس از کشورهای روسیه، فرانسه، انگلیس و آمریکا اولین تولیدکننده ناو هواپیمابر باشد. خروج این ناو هواپیمابر از یک ساختمان در نزدیکی بندر کوچی هند، کشور چین را شوکه کرده و مجدداً روابط اقتصادی این دو کشور را تحت تأثیرگذاشته است. این ناو در بندر کوچی در جنوب ایالت کرالا پرده‌برداری شد. البته قبل از این‌که به ناوگان نظامی این کشور بپیوندند نیاز به تست و بررسی‌هایی تا سال ۲۰۱۸ دارد. نیروی هوایی این کشور در سال ۱۹۳۲ پایه‌گذاری شد.

۱۲۷۲۰۰ پرسنل در این نیرو فعالیت دارند که انتخاب افسران عمدتاً بر اساس برخی از ویژگی‌های غیر مرسوم مانند نزدیکی به حکومت، وضعیت مالی و اجتماعی آنها صورت می‌گیرد. ۱۵۰۰ هواگرد مختلف در اختیار این کشور است. ۵۶۷ جنگنده، ۲۸۸ هواپیمای حمل‌ونقل و ۱۸۶ هواپیمای آموزشی این نیرو در ۶۰ پایگاه هوایی جای گرفته است. ۱۴ پایگاه به هواپیماهای بدون سرنشین مجهز هستند و ۳۷۳ هلیکوپتر تهاجمی نیز درحال‌حاضر برای این کشور فعال هستند. بسیاری از تجهیزات هوایی این کشور بر اساس جنگنده‌های روسی بوده و جنگنده‌هایی از جمله Dassault Mirage 2000, Sukhoi Su-30MKI, Mikoyan-Gurevich MiG-21, Mikoyan MiG-29, HAL Tejas ستون فقرات هند را تشکیل می‌دهد. جنگنده‌های دیگری از جمله SEPECAT Jaguar, IAI Harpy, Mikoyan MiG-27 و Ilyushin Il-76, Boeing C-17 Globemaster III برای نیروی هوایی هند فعالیت می‌کنند.

7- بریتانیا

شماره 7 بریتانیا

بریتانیا نیز از جمله کشورهایی است که در جنگ‌های بسیاری حضور داشته است. این کشور در نیروی هوایی سلطنتی (Royal Air Force) بخش هوایی نیروهای مسلح بریتانیا است. این نهاد که رسماً در سال ۱۹۱۸ بنیان گذارده شده، قدیمی‌ترین نیروی هوایی جهان است. نیروی هوایی سلطنتی با بیش از ۸۲۷ فروند هواپیما و نیروی انسانی ۴۲٬۲۸۰ نفری بزرگ‌ترین نیروهای هوائی اروپا و پس از آمریکا دومین نیروی هوایی ناتو است. این نیرو در کارنامه خود نبردهای مهمی مانند نبرد بریتانیا را دارد. بیش از ۲۲۲ جنگنده، ۴۱ هواپیمای حمل‌ونقل، ۵۲۴ جت آموزشی، ۲۱ هواپیمای تجسسی، ۲۲ پایگاه نظامی و تعداد بسیاری از هواگردهای نظامی کنترلی برای این نیرو فعالیت می‌کنند. علاوه بر هریر، جنگنده‌های Lockheed Martin F-35 Lightning II, Eurofighter Typhoon نیز در اختیار نیرو خواهند بود. در زمینه حمل‌ونقل نیز هواگردهای TriStar, Boeing C-17 Globemaster III اصلی‌ترین هواپیماهای آن هستند. هواگرد بدون سرنشین General Atomics MQ-9 Reaper نیز در اختیار این کشور قرار دارد. بریتانیا تجربه‌های بسیاری از نبردهای هوایی دارد.

6- ترکیه

شماره 6 ترکیه

ترکیه به دلیل داشتن تعداد بسیار زیادی از هواپیماهای جنگنده، ساختار آمریکایی و کارخانه جات تولید، از جمله برترین‌های جهان بوده و در لیست Strongestinworld قرار دارد. نیروی هوایی ترکیه بخشی از نیروهای پنج‌گانه مسلح ترکیه است. این نیرو از شعبه‌های اصلی مسلح این کشور بوده و یکی از بزرگ‌ترین نیروهای هوایی در سطح جهان است. نیروی هوایی ترکیه با بیش از ۹۳۰ هواپیما، پس از نیروهای هوایی ایالات متحدهٔ آمریکا و پادشاهی بریتانیا، سومین نیروی بزرگ ناتو به‌شمار می‌رود. این نیرو توانایی کارکردهای بین‌الملی و مانورهای مختلف در سطح همهٔ قاره‌های جهان را داراست. هم‌اکنون فرماندهی نیروی هوایی ارتش ترکیه برعهده حسن آکسای است. نیروی هوایی ترکیه مابین تاریخ ژوئن ۱۹۰۹ تا ژوئن ۱۹۱۱ تأسیس شده‌است. پس از تأسیس این نیرو، گردان‌های پرواز آن در جنگ‌های بالکان و جنگ جهانی اول شرکت کردند؛ به‌طوری که در دسامبر سال ۱۹۱۶، نیروی هوایی ترکیه تعداد ۹۰ هواپیمای فعال را به خود اختصاص داده بود. پس از پایان‌یافتن جنگ جهانی و در سال ۱۹۱۹، بخش از این نیرو منحل شده و بعد از آن نیز توسط وزارت جنگ ترکیه بسته شد. ولی برخی از افسران و درجه‌داران ترک برای ابقای این نیروی هوایی تلاش زیادی کردند و هواپیماهای باقی‌مانده از جنگ جهانی اول را در واحدهای جدیدی سازماندهی کردند. این واحدها در شهرهای ازمیر، استانبول، الازیغ، دیاربکر و قونیه راه‌اندازی شدند. در سال ۱۹۴۴، صنایع هوافضای ترکیه تأسیس شد و این کشور شروع به تولید هواپیمای جنگنده به‌طور موضعی زیرنظر مجوز tal کرد که شامل جمعی از هواپیماهای اف-۱۶ فایتینگ فالکن بود.

ترکیه در همین زمینه دست به خرید ۲۴۰ فروند اف-۱۶ نوع S از ایالات متحده آمریکا زد. بیش از ۴۰۰ هزار پرسنل و ۷۳۶ هواپیما در این نیرو فعالیت دارند. جنگنده F-16 Fighting Falcon اصلی‌ترین هواگرد نظامی آن است. Gulfstream G550 و CASA CN -235 نیز برای نیروی هوایی این کشور فعالیت می‌کنند.

5- فرانسه

شماره 5 فرانسه

نیروی هوایی فرانسه (به فرانسوی: Armée de l'Air) (ALA)، به معنای ارتش هوایی، نیروی هوایی نیروهای مسلح فرانسه است. این نیرو در سال ۱۹۰۹ به عنوان شاخه‌ای از نیروی زمینی فرانسه تحت عنوان خدمات هوا فضا شکل گرفت و در سال ۱۹۳۳ یک شاخه نظامی گردید. منابع مختلف آمار متفاوتی از تعداد هواپیماهای در حال خدمت در نیروی هوایی فرانسه ارائه می‌دهند، بااین‌حال منابع وزارت دفاع فرانسه تعداد هواپیماهای نیروی هوایی در حال خدمت این کشور در سال ۲۰۱۲ را ۶۰۹ فروند اعلام کرده‌اند. درحال‌حاضر ۶۵۸ هواپیمای نظامی، حداقل ۲۱۵ جنگنده مدرن، ۱۴ هواپیمای جنگ الکترونیک، ۶ هواپیمای آواکس، ۸۸ هلیکوپتر ترابری و ۱۵۸ جت آموزشی برای نیروی هوایی فرانسه فعالیت می‌کنند. این کشور از جمله تولیدکنندگان جنگنده است. جنگنده‌های Dassault Mirage 2000 و Dassault Rafale ستون فقرات نیروی هوایی هستند و هواپیماهای Airbus A310 و Airbus A400M Atlas نیز در نقش ترابری هستند. نیروی هوایی فرانسه در جریان جنگ خلیج فارس به خوبی ظاهر شدند.

4- اسرائیل

شماره 4 اسرائیل

نیروی هوایی اسرائیل به دلیل احتمال بروز جنگ و تجریه هایی از جنگ‌های اعراب، همواره در حال تجهیز بوده و برترین جنگنده‌های جهان را در اختیار دارد. ستاد نیروی هوایی ارتش اسرائیل در وزارت دفاع اسرائیل در شهر تل‌آویو قراردارد. این ستاد به شش زیرگروه تقسیم می‌شود که در صدر هر یک از گروه‌های شش گانه، فرمانده‌ای با رتبه نظامی سرهنگ تمام قرار دارد. هر یک از این فرماندهان مستقیماً زیر نظر فرمانده کل نیروی هوایی فعالیت می‌کنند. در سال ۱۹۶۷ میلادی ارتش اسرائیل طی ۶ روز صحرای سینا، کرانه باختری رود اردن، نوار غزه، ارتفاعات جولان و شهر قنیطره را به اشغال درآورد و بخش شرقی اورشلیم را که طبق مصوبات سازمان ملل متحد یک شهر بین‌المللی و تحت کنترل ارتش اردن بود را به اشغال درآورد. نیروهای ارتش اسرائیل با دریافت اطلاعاتی حیاتی به وسیله عوامل اطلاعاتی خود در مصر پی بردند که ارتش مصر بیش از چهارصد هواپیمای جنگنده خود را در نقطه‌ای جمع کرده است تا صبح روز بعد صفوف ارتش اسرائیل را شدیداً در هم بکوبد. ژنرال‌های اسرائیلی که کار کشور تازه تأسیس اسرائیل را با بلند شدن هواپیماهای مصری تقریباً تمام شده می‌دیدند تصمیم به زدن شبانه تمام جنگنده‌های مصری قبل از بلند شدن یک باره آن‌ها بر روی اسرائیل کردند و با فرستادن تمام ۲۰۰ هواپیمای جنگندهٔ فعال خود بیش از ۳۰۰ هواپیمای مصری را در عرض ۳ ساعت از بین بردند و نیروی هوایی مصر را برروی زمین درهم کوبیدند. با پایان همان روز، جنگنده‌های نیروی هوایی اسرائیل، نیروی هوایی اردن و نیروی هوایی عراق را درهم کوبیدند و در پایان جنگ شش روزه مجموع ۴۵۱ هواپیمای جنگی متعلق به اعراب را نابود کردند. (ویکی پدیا).

نیروی هوایی اسرائیل، به غیر از محدوده جغرافیایی اسرائیل می‌تواند برای مانورهای نظامی از حریم هوایی ترکیه استفاده کند. این مسئله به علت کوچک‌بودن آسمان اسرائیل برای تمرین، دستاورد بزرگی برای این کشور به حساب می‌آید. ۱۳ پایگاه اصلی نیروی هوایی در سراسر این کشور تأسیس شده‌است. از جمله مهمترین جنگنده‌های فعال در این کشور می‌توان به F-16 های سفارشی و F-15 اشاره کرد. جالب است بدانید که در روزهای اخیر دو فروند جنگنده F-35 II به نیروی هوایی این کشور تحویل داده شده‌است.

3- چین

شماره 3 چین

در سالهای اخیر شاهد افزایش توان نظامی چین بوده این که بخش اعظم آن به ناو هواپیمابر و جنگنده باز‌می‌گردد. نیروی هوایی چین نیز به عنوان نیروی هوایی ارتش آزادی بخش خلق شناخته‌شده‌است. این نیرو در سال ۱۹۴۹ به طور رسمی افتتاح شد. چین دارای بزرگ‌ترین نیروی هوایی آسیا و سومین در جهان است. بسیاری از جنگنده‌های آن مهندسی معکوس از جنگنده‌های روسی و آمریکایی هستند. ۳۹۸۰۰۰ پرسنل در خدمت این نیرو هستند. روسیه بزرگ‌ترین تأمین کننده نیروی‌های هوایی چین است و پیش از آن نیز شوروی این امتیاز را در دست داشت. امروزه نیروی هوایی چین قادر به نابودی تمامی دشمنان خود است. به عنوان مثال درگیری بر سر تایوان و جزایر چند گانه از جمله مسائلی است که خطر نفوذ نظامی چین را گسترش می‌دهد. از سوی دیگر این کشور در جنگ‌های کمونیستی مانند جنگ کره وارد گشته و می‌تواند به عنوان یک خطر بلقوه محسوب شود.

۲۰۰ جنگندهٔ مدرن در نیروی هوایی این کشور فعالیت دارند و ۳۶۰ هواپیمای حمل‌ونقل نیز در اختیار نیروی هوایی آزادی بخش چین است. جنگنده‌های این کشور عمدتاً از مدل‌های نسل ۴٫۵ هستند اما نیروی هوایی چین در حال کار بر روی یک جنگنده بومی است. ۱۲۰ بمب افکن، ۶۴۴ هواپیمای آموزشی و ۱۳۷ هلیکوپتر ترابری از جمله دیگر تجهیزات این نیرو است. هواپیماهای تهاجمی JH-7 و Q-5 به عنوان مهمترین جنگنده‌های آن به شمار می‌روند. Su-30MKK, J-811, J-10, J-16, Su-27 نیز از دیگر جنگنده‌های نیروی هوایی چین هستند. در زمینه‌های حمل‌ونقل نظامی نیز هواپیماهای Y-7, Y-20, II-76 در اختیار این نیرو قرار گرفته است.

2- روسیه

شماره 2 روسیه

مهم‌ترین رقیب نظامی آمریکا در جهان روسیه است. کارخانه‌هایی مانند میگ و سوخو از جمله مهمترین جنگنده‌های شرقی را برای رقابت با ایالات متحده و هم پیمانانش تولید می‌کنند. این نیرو، بعد از نیروی هوایی آمریکا دومین نیروی هوایی قدرتمند در جهان است. نیروی هوایی روسیه هم اینک تحت فرماندهی ژنرال الکساندر زلین قرار دارد. درعین‌حال نیروی دریایی روسیه نیز بخش هوایی جداگانه خود را دارد که «هوانوردی دریایی روسیه» نامیده می‌شود. این بخش در زمان شوروی AV-MF نامیده می‌شد. پس از فروپاشی اتحاد شوروی و تقسیم آن به پانزده جمهوری مستقل در دسامبر ۱۹۹۱، تجهیزات و پرسنل نیروی هوایی شوروی (نیروی هوایی سرخ) میان جمهوری‌های تازه تقسیم شد. از این میان، ۴۰ درصد تجهیزات و ۶۵ درصد پرسنل نیروی هوایی شوروی به روسیه تعلق گرفت نیروی هوایی روسیه نیز دارای بیش از ۳۰۰۰ فروند جنگنده و هواپیما، ۱۱۲۰ فروند هلیکوپتر و ۱۲۱۸ فرودگاه عملیاتی است. بیشتر توان‌ها یا ذخیره است و یا محرمانه محسوب می‌شود و به همین دلیل تعداد و وضعیت نیروها، پایگاه‌ها و تجهیزات معلوم نیست.

۱۴۸ هزار پرسنل در این نیرو فعالیت دارند. ۳۰۰۰ بمب‌افکن استراتژیک از جمله خطرناک‌ترین موقعیت‌های نظامی را برای این کشور بزرگ به همراه داشته است. طیف گسترده‌ای از انواع جنگنده‌ها در اختیار ارتش این کشور قرار دارد بااین‌وجود جنگنده نسل پنجمی T-50 پکفا به عنوان یک هواگرد نسل پنجم، مهم‌ترین دستاورد نیروی هوایی روسیه برشمرده می‌شود. این جنگنده هنوز عملیاتی نشده‌است. یکی از مهمترین قابلیت‌های این کشور در قابلیت حمله به مناطق بسیار دور است. بااین‌وجود روسیه تنها یک ناو هواپیمابر دارد که آن نیز غیر اتمی است.

1- آمریکا

شماره 1 آمریکا

و برترین نیروی هوایی جهان به انتخاب مجموعه Strongestinworld نیز ایالات متحده است. ایالات متحده دارای قدرتمندترین نیروی نظامی در جهان است. نیروی هوایی آمریکا دارای ساختار قدرتمند با ۱۰ مرکز فرماندهی به شرح ذیل است: فرماندهی هوافضایی، فرماندهی پشتیبانی، فرماندهی سیستم‌های نیروی هوایی، فرماندهی آموزش، فرماندهی ترابری، فرماندهی هوایی استراتژیک، فرماندهی هوایی آلاسکا، فرماندهی نیروی هوایی ذخیره، سرویس اطلاعات نیروی هوایی، فرماندهی آکادمی. فرمانده نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا از سوی رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا و با تأیید مجلس سنای ایالات متحده آمریکا انتخاب می‌شود. این کشور بزرگ‌ترین صادر کننده انواع جنگنده و هواگرد در جهان است و برترین جنگنده‌های جهان نیز در اختیار این نیرو قرار دارد. به عنوان مثال جنگنده F-14 در زمان جنگ ایران و عراق به تنهایی در برابر میراژ و میگ‌های مدرن دشمن ایستادگی می‌کرد. نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا به عنوان یک یگان مستقل از ارتش در ۲۶ ژوئیه ۱۹۴۷ و بر اساس تصمیم شورای امنیت ملی ایالات متحده آمریکا تأسیس شد. در سال ۱۹۴۹ نیز نیروی هوایی در کنار نیروهای دیگر زیر نظر فرماندهی وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا قرار گرفت. نیروی هوایی آمریکا با داشتن بیش از ۶۰۰۰ هواپیما و بالگرد بزرگ‌ترین نیروی هوایی در جهان است.

۳۳۲۸۵۵ نفر در این نیرو فعالیت دارند. ۱۰۶۷۰۰ نفر از آنها به طور مستقیم در عملیات نطامی هستند. ۱۱۶۷ جت آموزشی، ۵۶ هواپیمای فرماندهی در آسمان، ۸۶ هواپیمای ترابری-مسافری، ۲۱ هواپیمای جنگ الکترونیک، ۵۴۰ هواپیمای بدون سرنشین، ۴۷ هواپیمای تجسسی، ۴۷ هواپیما با قابلیت حمل‌ونقل تانک و ۲۱۸ هلیکوپتر ترابری از جمله دیگر تجهیزات این نیرو است. نیروی هوایی ایالات متحده برترین جنگنده جهان موسوم به F-22 را در اختیار دارد. این کشور برای فروش این جنگنده به کشورهای دیگر حتی هم پیمانان خود، هیچ برنامه‌ای ندارد. مرزهای زمینی آمریکا توسط جنگنده به روز شدهٔ McDonnell Douglas F-15 Eagle محافظت می‌گردد. بمب افکن های Rockwell B-1 Lancer, Northrop Grumman B-2 Spirit نیز برای حمله به نقاط مختلف جهان در اختیار این نیرو قرار دارند. شایان ذکر است که تمامی این مشخصات مربوط به پایگاه‌های داخل خاک ایالات متحده بوده و باقی پایگاه‌های جهانی آن در تعداد هواگردهای مورد بحث دخیل نیستند.

منبع فارسیسخت افزار

منبع خارجیStrongest In World

فاطمه میرزائی

فاطمه میرزائی

فاطمه هستم دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری.

b2
32 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments
علی
علی
۱۴ بهمن ۱۳۹۹ ۰۱:۲۸

اونا جنگنده دارن ما جنگنده داریم ولی این کجا ان کجا

بی نام
بی نام
۲۹ مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۰۶

یه مشته احمق توی این مملکت دارن زندگی میکنن که فکر میکنن این لیست رو ادمین سایت گذاشته و انقدر نفهمن که نمیدونن اگه میخوان توی این لیست قرار بگیرن باید بودجه نظامی یه مملکت بالا باشه نه چهارتا هواپیمای قراضه و تعمیری و چهارتا پهباد کپی برداری شده. یه خورده بیدارشین احمقها بیشعورها که مملکت بخاطر چهارتا فلج مغز مثل شماهاس که پیشرفت نمیکنه. خاک بر سرتون

ابولفضل
ابولفضل
۳ آبان ۱۳۹۸ ۲۱:۱۰
Reply to  بی نام

آخه احمق نفهم بیشعور بودجه بره بالا خوبه همین الان به اندازه کافی گرونی هست تو یه فلج مغزه واقعی هستی شل مغز نفهم

سامان
سامان
۷ مرداد ۱۳۹۹ ۲۱:۲۰
Reply to  ابولفضل

دمت گرم mrgreen

ابولفضل
ابولفضل
۳ آبان ۱۳۹۸ ۲۱:۱۵
Reply to  بی نام

الحق که مشکل مغزی داری.

رپتور
رپتور
۱۹ اسفند ۱۳۹۸ ۱۷:۳۵
Reply to  بی نام

برو سرچ کن موشک شهاب 6 که ایران از دید جهان مخفی‌ کرده. بعد بیا حرف بزن

فری
فری
۲۸ مرداد ۱۳۹۹ ۱۵:۲۰
Reply to  رپتور

اگ مخفی کرده دیگ تو از کجا فهمیدی

سامان
سامان
۷ مرداد ۱۳۹۹ ۲۱:۱۷
Reply to  بی نام

اون یک مشت احمق فلج مغز هم تویی بیشعور من موندم ای کیو تو چنده خرررررررر

علی
علی
۳ شهریور ۱۳۹۸ ۲۱:۴۴

ایران الان دیگه هیچی نیست اینجا اطلاعات فقط دنبال اینه که کی پشت نظام حرف میزنی هرکی اون بالا پول بکشه و دزدی کنه مشکلی نداره.این کشور بدبخت هیچی نیست قبول کنین.فقط پول میدن تو سوریه و عراق و لبنان و یمن و ………… این کشور پیشرفتم میخواد بکنه؟تو این چهل سال چقد بدبخت شدیم ترکیه و هند از ما جلو زدن اول هند یه مستعمره بود حالا چی داره پیشرفت میکنه ما اول چی بودیم الان چی شدیم.مدیر لطفا نظرو ثبت کن.

محمد رضا
محمد رضا
۱۹ شهریور ۱۳۹۸ ۰۱:۱۵
Reply to  علی

بنده خدا اون زمان جنگ تحمیلی تنها کشور هایی که از ایران حمایت کردن همین ها بودند متاسفم برات :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

JavanMardan
JavanMardan
۱۹ شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۵۰

به جهنم اصلا حمایت نمیکردند یا اصلا از کجا بدونیم حمایت میکردند؟! از دهن شما آخوند های مفت خور شنیدیم در ثانی اصلا کی گفته جنگ تحمیلی مال این نظامه؟ کی گفته شهدا مال این نظامه؟! ملیه مال ملتی است به نام ایران! نه انقلاب و جمهوری اسلامی و خمینی و شاه و پهلوی و…
عرب ها از 1500سال پیش با ایرانی ها مشکل داشتند و همچنین دارند! —

علی
علی
۳ آبان ۱۳۹۸ ۲۱:۱۲

دقیقا داری چی میگی نفهم من دارم درمورد چی حرف میزنم تو چی میگی.

علی
علی
۱۹ آذر ۱۳۹۸ ۲۲:۴۳

تو نظر نده احمق

کاربر
کاربر
۶ تیر ۱۳۹۹ ۱۴:۱۹
Reply to  علی

اگر تو سوریه و لبنان و عراق نمیجنگیدیم الان اون وقت باید تو مرز های خودمون میجنگیدیم

ناشناس
ناشناس
۱۲ مرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۳۹
Reply to  کاربر

اولین کشوری که پرچم مبارزه با داعش رو در کشورهای دوست و همسایه علم کرد ایران بود. خود مقامات عراقی هم به این موضوع مهر تایید زدند ایران حتی به اربیل کمک کرد تا با داعش مقابله کنه، شهر تکریت و موصول رو بادلاوری آزاد کرد. اما چون یک عده خودفریفته و خودباخته هستند که از هویت ملی پوشالی اند نمی تونند این مستند رو قبول کنند که چقدر نقش ایران برای مقابله با داعش فعال و موثر بوده است. پیشگیری بهتر از درمان است. ایرانی جماعت از عناصر دوزاری خود فروخته و جدایی طلب های بی نان و نمک… بیشتر بخوانید »

جنگنده
جنگنده
۳ مرداد ۱۳۹۸ ۱۳:۵۲

اه اه اه این همه ایران سلاح های جنگی بسیار بسیار قوی داره اونا رو نمیزارید بعد میایی میزاری هند اخه هند مثل سگ دونی میمونه این چیه گزاشتی یعنی ایران از نظر تو هیچ چیز خیلی کشنده و قوی نداره که نزاشتی خاک تو سرت

بی نام
بی نام
۲۹ مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۰۹
Reply to  جنگنده

خاک بر سر فلج مغزت کنن. برو ببین بودجه نظامی هند چقدره؟ برو ببین بالیود چقدر توی پیشرفت سینمایی هند کمک کرده بعد بیا اینجا زر زر کن. عقب افتاد ذهنی mrgreen

سورنا
سورنا
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۳:۳۷
Reply to  جنگنده

سلام گویا شما ضعف اطلاعاتی داری دوست عزیز ایران کشور بسیار قدرتمندی است ولی هند هم کشور ضعیفی نیست یا منابع انسانی بی شمار و صف طویلی از تجهیزارت شرق و غرب و بومی قدرت بزرگ و قدرتمندی به حساب میاد

S.HUSAIN.M
S.HUSAIN.M
۲۳ مرداد ۱۳۹۷ ۰۰:۴۷

همون امریکایی که ۲ تا بمب اتم انداخت روی هیروشیما و ناکازاکی الان ژاپن داره ازش تو نیروی هوایی کمک میگیره!

b1